±31 6 5321 7681 info@westcreecke.nl

Westcreecke bouwen in de Natuur

De Bouwkavels

Op landgoed Westcreecke kan uw droomhuis werkelijkheid worden. In het landgoed zijn vijf royale bouwkavels beschikbaar op een schitterend in de natuur gelegen eiland. Hier vindt u rust en privacy en kunt u genieten van het buitenleven. De ruimte die Landgoed Westcreecke biedt – een uitgestrekte 24 hectare – is uniek. Uw landhuis staat bovendien op eigen grond, met een oppervlakte variërend van 2150 tot 5050 m².

Uw Landhuis

Wonen op Westcreecke is ruim wonen met allure. De landhuizen mogen een inhoud hebben van maar liefst 1500 m³. Een bibliotheek, een praktijk aan huis, een atelier, met zo veel ruimte is dit allemaal mogelijk. Op de kavels is uiteraard ook plaats voor bijgebouwen zoals een garage, paardenstallen of een poolhouse. Omdat uw landhuis op een eiland ligt, zijn uw privacy en veiligheid volledig gewaarborgd.

Woningen moeten onder architectuur worden gebouwd. Het staat echter vrij een eigen niet gelieerde architect te kiezen.

Omgeving en Ligging

Landgoed Westcreecke ligt in de Oud-Prinslandsepolder, aan de westkant van Dinteloord. U treft enerzijds de dorpskern met alle voorzieningen op loopafstand en anderzijds het prachtige uitzicht van het weidse polderlandschap. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt op fietsafstand. U bent er slechts enkele minuten van verwijderd.

Per auto treft u binnen een kwartier diverse uitstekende jachthavens, golfbanen en een keur aan andere sport- en recreatiefaciliteiten. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda, uw zakelijke relaties en legio winkelmogelijkheden zijn snel en gemakkelijk bereikbaar via de A4.

Landgoed Westcreecke is toegankelijk vanuit De Prinses Marijkestraat. Via de Noordlangeweg is het landgoed ook te bezoeken. Er is een ingang voor fietsers en wandelaars  en een parkeerplaats voor motorvoertuigen. De paden zijn overdag openbaar toegankelijk voor wandelaars, fietsers en invalidenvoertuigen. Zo ziet u dat het landgoed ideaal gelegen is. In een rustige omgeving, maar niet afgelegen of moeilijk bereikbaar.

Geïnteresseerd in bouwen op Westcreecke?