±31 6 5321 7681 info@westcreecke.nl

Welkom bij WESTCREECKE

Welkom bij WESTCREECKE

Welkom bij WESTCREECKE

Goede bereikbaarheid

Per auto treft u binnen een kwartier diverse uitstekende jachthavens, golfbanen en een keur aan andere sport- en recreatiefaciliteiten. Steden als Rotterdam, Antwerpen en Breda, uw zakelijke relaties en legio winkelmogelijkheden zijn snel en gemakkelijk bereikbaar via de A4.

Toegang

Landgoed Westcreecke is toegankelijk vanuit drie richtingen. Via de noordkant: ingang Stoofdijk. Via de oostkant: ingang Prinses Marijkestraat. En via de zuidkant: ingang Noordlangeweg. Aan de Noordlangeweg ligt ook een riante parkeerplaats voor bezoekers. De paden zijn overdag openbaar toegankelijk voor wandelaars, fietsers en invalidenvoertuigen. Zo ziet u dat het landgoed ideaal gelegen is. In een rustige omgeving, maar niet afgelegen of moeilijk bereikbaar.

Ligging

Landgoed Westcreecke ligt in de Oud-Prinslandsepolder, aan de westkant van Dinteloord. U treft enerzijds de dorpskern met alle voorzieningen op loopafstand en anderzijds het prachtige uitzicht van het weidse polderlandschap. Natuurgebied De Dintelse Gorzen ligt op fietsafstand. U bent er slechts enkele minuten van verwijderd.

LANDGOED WESTCREECKE

Een unieke bouwlocatie!

 

Het fraai aangelegde, uitgestrekte landgoed bestaat uit natuurlijke waterpartijen, loofbossen en bloeiende graslanden. U woont direct aan het water en midden in de natuur.  De dorpskern met alle dagelijkse winkelvoorzieningen, scholen en gezondheidszorg bevindt zich op loopafstand. Het landgoed is makkelijk bereikbaar via de A4. De ligging van het landgoed heeft dan ook de perfecte balans tussen natuur en comfort.

Bouwen op WestcreeckeOntstaan van Westcreecke

Uniek plek

Landgoed Westcreecke is een unieke plek! Het fraai aangelegde, uitgestrekte landgoed bestaat uit natuurlijke waterpartijen, loofbossen en bloeiende graslanden. U woont direct aan het water en midden in de natuur. De dorpskern met alle dagelijkse winkelvoorzieningen, scholen en gezondheidszorg bevindt zich op loopafstand. De ligging van het landgoed heeft dan ook de perfecte balans tussen natuur en comfort. Sinds 2014 is de verbinding van de A4 tussen Bergen op zoom en Dinteloord afgerond. Dit maakt het landgoed gemakkelijk bereikbaar.

Bouwkavels te koop

Op landgoed Westcreecke kan uw droomhuis werkelijkheid worden. In het landgoed zijn vijf royale bouwkavels beschikbaar op een schitterend in de natuur gelegen eiland. Hier vindt u rust en privacy en kunt u genieten van het buitenleven. De ruimte die Landgoed Westcreecke biedt – een uitgestrekte 24 hectare – is uniek. Uw landhuis staat bovendien op eigen grond, met een oppervlakte variërend van 2150 tot 5050 m².

Uw landhuis

Wonen op Westcreecke is ruim wonen met allure. De landhuizen mogen een inhoud hebben van maar liefst 1500 m³. Een bibliotheek, een praktijk aan huis, een atelier, met zo veel ruimte is dit allemaal mogelijk. Op de kavels is uiteraard ook plaats voor bijgebouwen zoals een garage, paardenstallen of een poolhouse. Omdat uw landhuis op een eiland ligt, zijn uw privacy en veiligheid volledig gewaarborgd. Spreekt dat alles u aan? Vul het contactformulier volledig in, of bel ons. Wij houden u op de hoogte!

Neem contact met ons op

2 + 13 =